Home / / Noggus&Noggus en Kringloop Zwolle hebben weer ruimte

Noggus&Noggus en Kringloop Zwolle hebben weer ruimte

DALFSEN/ZWOLLE – De magazijnen zijn weer opgeruimd en klaar voor nieuwe donaties van spullen. Heeft u thuis spullen over die nog prima een tweede ronde mee kunnen? Dan kunt u die vanaf nu weer afgeven bij een van de kringloopwinkels.

Bij de vorige lockdown werd er massaal opgeruimd en overspoelden de innamepunten van de kringloopwinkels in de regio Zwolle. “Om te voorkomen dat we te veel goederen in onze magazijnen zouden krijgen hebben we via diverse kanalen gevraagd om de spullen voorlopig thuis te bewaren. We hebben inmiddels de magazijnen opgeruimd en kunnen weer goederen verwerken”, geeft bedrijfsleider Marcel Reuvekamp van Kringloop Zwolle aan. “Het doet ons goed dat wij onze deuren weer kunnen openen voor het innemen van goederen.
Inwoners kunnen hun goederen op de reguliere tijden afgeven bij onze kringloopcentra. Alle goederen worden vervolgens gesorteerd en opgeslagen. Zo zorgen wij ervoor dat wij bij de heropening van onze winkels voldoende voorraad hebben en het aanbod ruim en divers is. Op de websites van de Stichtingen zijn de openingstijden van de innamepunten te vinden.”
Jan Pruis, bedrijfsleider bij Noggus&Noggus in Staphorst: “Vooral boeken, kleding- en kleine huishoudelijke artikelen zijn welkom, deze artikelen kunnen we eenvoudig opslaan en vinden in de regel ook makkelijk een nieuwe bestemming. Meubelen en andere grote artikelen nemen we uiteraard ook aan maar deze nemen meer opslagruimte in beslag.” Met het voorjaar op komst – van oudsher een opruimseizoen – worden de goederen door de Kringloopwinkels weer met open armen ontvangen.

Inname Dalfsen

Lees ook

Gemeente Dalfsen peilt interesse voor glasvezelaansluiting

DALFSEN – Voor 650 huishoudens in Nieuwleusen komt er alsnog een kans op een glasvezelaansluiting …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.