Home / / Nog geen uitslag fusie OZC en OVC’21

Nog geen uitslag fusie OZC en OVC’21

OMMEN – De uitslag van de ledenraadpleging over de fusie tussen voetbalverenigingen OZC en OVC’21 laat nog twee weken op zich wachten. Bij het sluiten van de stemming bleek dat bij OVC’21 welgeteld 18 stemgerechtigde leden te weinig een stem hebben uitgebracht om de stemming definitief te laten zijn. Omdat hiermee het quotum van 75 procent van de leden niet behaald werd, zal er over twee weken opnieuw gestemd worden.

Bij de digitale ledenvergadering die maandag 22 februari wordt belegd en de nieuwe stemmingsronde gelden andere regels. Ook al wordt er door minder dan 75 procent van de leden een stem uitgebracht tussen 10.00 en 22.00 uur, er zullen nu wel rechtsgeldige besluiten genomen kunnen worden. In de tussenliggende periode van 8 tot 23 februari zal de uitslag van OZC in de kluis van de notaris worden bewaard en niet bekend worden gemaakt.

De notaris maakt in het bijzijn van de beide voorzitters en de voorzitter van de Stuurgroep de definitieve uitslag van de stemming van zowel OVC ’21 en OZC bekend tijdens een livestream bijeenkomst op 23 februari om 19.30 uur.

Lees ook

Volop genieten tijdens jeugdvoetbaldagen bij S.V. Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Tijdens de voorjaarsvakantie kon de jeugd zich bij S.V. Nieuwleusen afgelopen week naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.