Home / / Mooi geldbedrag voor USV dankzij VriendenLoterij

Mooi geldbedrag voor USV dankzij VriendenLoterij

NIEUWLEUSEN – USV Nieuwleusen is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. USV gaat het geld gebruiken om het dak te vervangen en de algehele isolatiewaarde van het clubgebouw te verhogen.

Jan Willem Wildeboer van USV: “Daar zijn we hartstikke blij mee! We zijn de afgelopen jaren bezig geweest met een duurzaam renovatieplan en het dak is daar een groot onderdeel van. Dat is nodig aan vervanging toe, en we zouden de isolatiewaarde van het clubgebouw graag willen verhogen. Deze bijdrage gaat direct naar de dakvernieuwing. Super!”
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2021 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl

Lees ook

Sociale Tuin Nieuwleusen ontvangt taart van D66

NIEUWLEUSEN – Als blijk van waardering voor de inzet van vrijwilligers geeft D66 Dalfsen jaarlijks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.