Home / / Meditatief momentje vanuit huis

Meditatief momentje vanuit huis

DALFSEN – Deze week begint de veertigdagentijd. Het is een tijd waarin christenen zich gaan voorbereiden op de kern van hun geloof: Pasen. Het is een tijd van meer stilte en toeleg op gebed en lezing van de bijbel.
Normaal gesproken worden er gezamenlijke bijeenkomsten in de kerk gehouden om daarbij te ondersteunen. Aangezien het door corona niet mogelijk is om naar de kerk te komen, komt het Podium van Kerken naar de mensen toe. Het Podium van Kerken ( GKV Oost, GKV West, NGK, PGD, R.K. Dalfsen, R.K. Hoonhorst en Vechtstroomgemeente ) biedt de kerken van Dalfsen een Podium aan voor een meditatief momentje. Vanaf woensdagavond 17 februari tot en met 2 april is er door de week elke avond om 19.00 uur een meditatief momentje, van ongeveer een kwartier te volgen thuis achter de computer. Voor informatie over de links van de deelnemende kerken kijk op de website www.podiumvankerkendalfsen.nl.

Lees ook

Danique Noordman speelt de komende drie jaar bij PEC Zwolle

DALFSEN – Voetbalster Danique Noordman (17) uit Dalfsen speelt de komende drie seizoenen voor PEC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.