Home / / Ludieke actie OVO voor bestrijding gladheid bedrijvenpark

Ludieke actie OVO voor bestrijding gladheid bedrijvenpark

OMMEN – Maandag 8 februari hebben ondernemers van de Ondernemersvereniging Ommen zelf een strooironde gehouden over bedrijvenpark De Rotbrink in Ommen. Zij wilden hiermee aandacht vragen voor de gladheidsbestrijding op het steeds drukker wordende bedrijventerrein. Deze is namelijk niet opgenomen in de strooiroute van de gemeenten Ommen. Iets waar de ondernemers graag verandering in zien om ongelukken te voorkomen. Het bedrijvenpark wordt steeds meer gevuld, waardoor er meer verkeerstraffic komt over het bedrijvenpark. Er zit ook een aantal bedrijven die extra veel verkeersbewegingen met zich brengen. Aan alles is gedacht, behalve om het park op te nemen in de route voor de gladheidsbestrijding.
De gladheidbestrijding van private kavels hebben ondernemers goed geregeld. De gladheidsbestrijding op de openbare weg is een belangrijke taak van de gemeente. Hierop is meermaals aangedrongen bij de gemeente Ommen, maar nog zonder resultaat.

Lees ook

Nieuwbouw Historisch Museum Ommen in eindfase

OMMEN – Nog even en dan is het Historisch Museum Ommen gereed. Momenteel legt de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.