Home / / Loris Veneman gaat Europa in

Loris Veneman gaat Europa in

DALFSEN – Motorcoureur Loris Veneman uit Dalfsen is voor 2021 geselecteerd als vaste deelnemer voor de Northern Talent Cup.

Deze klasse is speciaal ontwikkeld voor talenten uit noord, midden en oost Europa als opleiding en doorstroom naar de Red Bull Rookies MotoGP cup. De acht wedstrijden worden verreden tijdens MotoGP evenementen in onder meer Frankrijk, Finland en Oostenrijk. Ook op het thuiscircuit in Assen wordt een wedstrijd verreden.
Het afgelopen seizoen mocht Loris al eenmalig met een wildcard deelnemen aan de wedstrijd in Brno (Tsjechië) waar hij verdienstelijk 7de werd. Hiermee gaf hij zijn visitekaartje af en bemachtigde voor 2021 een vaste start. Met hoofdsponsor Kahuna Security vormt Loris het Kahuna Security racing team en zal in de blauw-witte kleuren strijden voor het podium.
26 rijders uit 10 verschillende landen vormen samen de Northern Talent Cup. Eind maart vinden de trainingstages in Spanje en Frankrijk plaats om de 250cc KTM moto3 af te kunnen stellen. De eerste wedstrijden zijn van 29 april t/m 2 mei op de Lausitzring in Duitsland.

Tekst: Kahuna security racing
Foto: Nothern Talent Cup

Lees ook

Werkzaamheden voorplein gemeentehuis Dalfsen gestart

DALFSEN – Afgelopen week is de renovatie van het voorplein van het gemeentehuis gestart. Medewerkers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.