Home / / IJsclub Stokvisdennen biedt leden schaatsplezier

IJsclub Stokvisdennen biedt leden schaatsplezier

DALFSEN – “Eindelijk kunnen we onze leden iets bieden”, zegt bestuurslid Bert van Leussen van IJsclub Stokvisdennen in Dalfsen. In overleg met de KNSB en de handhavers werden de coronaregels goed in acht genomen. Bij de ingang stonden tellers die toezagen dat maximaal 250 leden op het ijs waren. “Dit is prima verlopen”, zegt ook ijsmeester Derk Jan Wennemars. “Dankzij een aantal vrijwilligers hebben we de baan goed kunnen prepareren en de ijskwaliteit is uitstekend.” Het clubhuis was uiteraard gesloten. Toeschouwers waren alleen welkom achter de afrastering en iedereen hield zich goed aan de regels. Het bestuur had besloten dat de baan alleen voor leden, circa 2000, toegankelijk was. “Ja, we werden wel vaak gebeld of er nog nieuwe leden werden toegelaten”, zegt van Leussen. “Maar nu even niet, straks is iedereen weer welkom.”

Tekst/foto: Evert Jan Goos

Lees ook

Het Boek van de Week

Het is vijftig jaar geleden dat de eerste Pluk verscheen. Aanvankelijk als feuilleton in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.