Home / / Gebrek aan fatsoen of lamlendigheid?

Gebrek aan fatsoen of lamlendigheid?

Ingezonden brief

OMMEN – Fee Klinkenberg stuurde de redactie van het Ommer Nieuws een e-mail met positieve berichten over de stad Ommen, maar ook over de hoeveelheid hondenpoep op straat.

“Sinds kort woon ik in Ommen. Het viel me meteen in het begin al op hoe mooi de groenvoorziening in Ommen is. Veel ruimte, vijvers en prachtige bomen.

Wat me ook meteen opviel is hoeveel hondenpoep er ligt in de parken en ook gewoon op de straat. Vooral de afgelopen prachtige sneeuwweek maakte veel duidelijk. Poep steekt daar erg tegen af. Wat is dat toch voor vreemde instelling dat men de poep gewoon laat liggen? Is het gebrek aan fatsoen of lamlendigheid? Zakjes kosten bijna niets en iedereen die zich een hond kan veroorloven kan ook poepzakjes betalen. Overal staan afvalbakken dus men hoeft ook niet een uur met een zakje in de hand rond te lopen. Het is toch ook een kwestie van eigenbelang om de eigen (en andermans) leefomgeving mooi te houden? Veel moeite is het ook niet om e.e.a. even op te pakken, tenzij men invalide is en dat zijn de meeste hondeneigenaars niet. Laten we ons best doen al dat mooie groen ook fijn te houden.”

Lees ook

Rosengaerde en Saam Welzijn bundelen hun krachten

DALFSEN – Woonzorgcentrum Rosengaerde en Saam Welzijn slaan figuurlijk de handen ineen. De twee Dalfser …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.