Home / / Een Wecycle recyclecertificaat en bedankje voor St. Cyriacus

Een Wecycle recyclecertificaat en bedankje voor St. Cyriacus

DALFSEN – In een jaar vol uitdagingen hebben ca 190 basisscholen ruim 16.000 kilo aan kleine apparaten ingezameld voor recycling. Ook basisschool St. Cyriacus uit Dalfsen heeft mee ‘gewecycled’. Als dank voor haar inzet kreeg de school een leuke beloning, een recyclecertificaat en een bedankje van het team achter Stichting Jarige Job.

De inzamelactie werd georganiseerd door Wecycle, verantwoordelijk voor de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen. “De samenwerking met scholen is van groot belang voor ons, velen doen al jaren mee en zo is er inmiddels een hele generatie kinderen voor wie het heel gewoon is om apparaten altijd in te leveren voor recycling. Wij zijn deze scholen dan ook heel dankbaar voor hun inspanningen, zeker tegen het licht van hun volle onderwijsprogramma’s en de uitdagingen van het afgelopen jaar”, aldus Jan Vlak, algemeen directeur van Wecycle.
Al die apparaten leveren niet alleen nieuwe grondstoffen op. Namens iedere school die deelneemt aan de inzamelactie doneert Wecycle een verjaardagsbox aan Stichting Jarige Job. In totaal is deze landelijke e-waste inzameling goed voor een cheque van 10.000 euro. Met dit bedrag kan Stichting Jarige Job kinderen uit minder bedeelde gezinnen een onvergetelijke verjaardag geven.

Lees ook

Nieuwbouw Historisch Museum Ommen in eindfase

OMMEN – Nog even en dan is het Historisch Museum Ommen gereed. Momenteel legt de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.