Home / / Dalfsenaar Loris Veneman geselecteerd voor Northern Talenten Cup

Dalfsenaar Loris Veneman geselecteerd voor Northern Talenten Cup

DALFSEN – Onlangs werd de vaste deelnemerslijst voor de 2021 editie van de Northern Talent Cup bekend gemaakt. Onder de deelnemers is het Dalfser wegracetalent Loris Veneman. De nog jonge coureur uit Dalfsen zal zijn debuut gaan maken in de RoadToMotoGP competitie.
Loris, met twee Nederlandse en een Europese wegracetitel op zak in verschillende juniorencompetities, maakt komend raceseizoen zijn debuut als coureur op de grote circuits. De Dalfsenaar is één van de vier Nederlandse talenten die aan de start zal verschijnen in de Northern Talent Cup, een talentencompetitie met als doel om de grootste race talenten uit Noord-Europa te begeleiden en te laten ontwikkelen om zo verder te kunnen door stromen richting de grote Internationale competities.
Voor de komende, tweede editie van Northern Talent Cup, hebben zesentwintig jonge wegracetalenten een startplaats weten te veroveren. Onder de deelnemers zijn naast de talentvolle Dalfsenaar nog drie Nederlanders geselecteerd, te weten Kas Beekmans, Damian Boessenkool en Rio Olofsen. De zesentwintig vaste deelnemers die aan de start verschijnen komen uit tien verschillende landen in Noord-, Midden- en Oost-Europa. Van de zesentwintig deelnemers zijn er tien nieuwkomers. Voor dit jaar zijn er geen wildcards verstrekt, dit in verband met het feit dat een aantal van de evenementen dit seizoen in het bijprogramma verreden zullen worden van het MotoGP wereldkampioenschap en de daar nog steeds geldende strenge Covid-19-protocollen.

Lees ook

10e Vechtgenotenrit doorgeschoven naar 11 juni 2022

OMMEN – De organisatoren van de Vechtgenotenrit hebben besloten de 10e rit door te schuiven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.