Home / / ChristenUnie Ommen zoekt kandidaten

ChristenUnie Ommen zoekt kandidaten

OMMEN – De ChristenUnie in Ommen zoekt nieuwe kandidaten. Volgend jaar wordt er een nieuwe gemeenteraad gekozen. De partij werkt op dit moment al hard aan een nieuw programma voor Ommen. Zij zijn nog op zoek naar nieuwe kandidaten voor de lijst. De partij zoekt nieuwe inbreng van jonge enthousiaste christenen, die met hun hart willen staan in en gaan voor de samenleving. Samen met ervaren fractiegenoten kunnen zij zich inzetten voor de partij. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor een gesprek of een keer een dagdeel met wethouder Bart Jaspers Faijer of raadslid Marleen Hemstede meelopen. Bij interesse kan een appje gestuurd worden naar Jan Westert, 06-55714372 of mail naar jan@westert.nl.

Lees ook

Sociale Tuin Nieuwleusen ontvangt taart van D66

NIEUWLEUSEN – Als blijk van waardering voor de inzet van vrijwilligers geeft D66 Dalfsen jaarlijks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.