Home / / CBS de Kardoen presenteert ludieke posteractie in Ommen

CBS de Kardoen presenteert ludieke posteractie in Ommen

OMMEN – CBS de Kardoen in Ommen heeft een ludieke posteractie op poten gezet. Met deze actie wil de school leerlingen en ouders een hart onder de riem steken.

De basisschool heeft door heel Ommen verschillende posters opgehangen met daarop positieve spreuken en teksten. Het is aan de kinderen en hun ouders om deze posters te vinden. Wie de leukste selfie maakt, wint een mooie prijs!
In deze periode van thuiswerken missen de leerkrachten hun leerlingen en daarom bedachten ze dit plan. Volgens hen is – juist nu iedereen thuiswerkt – naar buiten gaan om te spelen, wandelen en fietsen erg belangrijk. En wat is er dan leuker om met een doel voor ogen, naar buiten te gaan?

Win een prijs!

De posters met positieve spreuken en teksten zijn te vinden in Ommen sinds vrijdag 29 januari tot en met vrijdag 19 februari. Iedereen is van harte welkom om te zoeken naar de posters én om mee te doen aan de actie. Dus ook als je geen leerling van de school bent. Poster gevonden? Maak een selfie met de poster en verstuur hem naar info@de-kardoen.nl. De mooiste selfie wordt beloond met een prijs. Wil je je winkansen vergroten? Plaats je selfie dan ook op Facebook en tag @CBS de Kardoen.

Lees ook

Raad & Recht biedt gratis hulp bij jaarlijkse belastingaangifte

(Advertorial) OMMEN – Het Belastingteam van Raad en Recht biedt ook dit jaar weer gratis …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.