Home / / Beheerder gezocht inzameldepot textiel

Beheerder gezocht inzameldepot textiel

REGIO – Heb je opbergruimte over? En passen hier meer dan 40 volle vuilniszakken in? Overweeg dan om een eigen inzameldepot voor textiel te starten. Mensen uit de buurt kunnen kleding en ander textiel naar jouw inzameldepot brengen. Dorcas haalt het textiel vervolgens op en brengt het naar de juiste plek. De opbrengst van de verkoop investeert Dorcas in blijvende verandering in het leven van de allerarmsten. Belangstellenden kunnen contact opnemen met André Selles, regiocoördinator Dorcas in Drenthe en Overijssel
tel. 06 40 163 518.

Lees ook

Loop je hoofd leeg en je lijf lichter!

OMMEN – Op 12 april start in Ommen de loopgroep ‘Loop je lichter’. Heb je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.