Home / / Activiteiten voor jonge makers

Activiteiten voor jonge makers

REGIO – Na de eerste succesvolle serie in de kerstvakantie – als online alternatief voor het fysieke vakantieprogramma bij de bibliotheken in Overijssel – biedt Tetem de KidsLab workshops inmiddels als vaste activiteit op de woensdag- en zaterdagmiddag én in de vakanties aan. Ook in de voorjaarsvakantie kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar weer met een labcoach online aan de slag met maak-, bouw- en ontwerpactiviteiten.
Om elke kind een uitdagende middag te bezorgen, zijn er vier verschillende soorten workshops ontwikkeld: een maak- en bouwworkshop met huis- tuin- en keukenspullen, een make-it-workshop met een techniekkitje (vooraf te bestellen), een ontwerpworkshop met behulp van gratis ontwerpprogramma’s (kleine vergoeding voor vervaardigen resultaat) en KidsLab+ workshops met extra uitdagende technieken en theorie. Alle live KidsLab workshops voor de voorjaarsvakantie staan in het teken van textiel, waarbij kinderen vanaf 20 februari textielstickers kunnen maken, een embleem ontwerpen, een textiel art-college volgen en nog veel meer leuks! Kijk voor meer informatie over het complete programma op de website van de bibliotheek of op tetem.nl/athome/kidslab.

Lees ook

Gemeente Dalfsen peilt interesse voor glasvezelaansluiting

DALFSEN – Voor 650 huishoudens in Nieuwleusen komt er alsnog een kans op een glasvezelaansluiting …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.