Home / / 4D-makelaar ook in 2021 actief voor het Vechtdal

4D-makelaar ook in 2021 actief voor het Vechtdal

REGIO – Ook in 2021 zijn 4D-makelaars actief in iedere regio van Overijssel. Karola Schröder is de 4D makelaar voor het Vechtdal. De 4D’s staan voor Durven, Delen, Denken en Doen.

De afgelopen twee jaar zijn al mooie initiatieven gerealiseerd. Zo is voor de winkel in Lemele een goede enquête uitgezet, heeft de kinderboerderij in Ommen een plan ontwikkeld voor een beleefpad en wordt er een bootcampplek gerealiseerd in Hoonhorst. Ouderen in Mariënberg en Beerzerveld kregen een tablet, waardoor ze zich minder eenzaam voelen en muziekschool Pianoforte kon kerstmuziek digitaal weergeven. Er zijn ontmoetingsbijeenkomsten georganiseerd voor mensen met een GGZ ervaring en de Pop Up kledingbank kon gerealiseerd worden. Via het programma ‘Ik en mijn droom’ kunnen kinderen met elkaar hun droom verwezenlijken (zie foto).Verbeteren sociale kwaliteit

De 4D-makelaar kan meedenken over jouw initiatief, over hoe je anderen daarbij betrekt, hoe je een plan schrijft en waar financiering te vinden is. De 4D-makelaar werkt nauw samen met mensen bij de gemeenten, bij de provincie of bij andere initiatieven die lijken op dat van jou. Voor het Vechtdal is een budget van 25.000 euro per jaar beschikbaar, om in te zetten als cofinanciering voor het realiseren van de initiatieven.De makelaar is er voor mensen die een idee hebben voor het verbeteren van de sociale kwaliteit in hun straat, buurt, wijk of dorp. Dat kunnen mensen van stichtingen of verenigingen zijn, maar ook gewoon inwoners uit Hardenberg, Ommen en Dalfsen.Wil je ook meebouwen aan het versterken van de sociale kwaliteit in het Vechtdal? Of heb je zelf hulp nodig bij het realiseren van jouw idee? Neem dan contact op met de 4D makelaar in jouw regio, Karola Schröder www.stimuland.nl/4D, karola.schroder@planet.nl

Lees ook

Rosengaerde en Saam Welzijn bundelen hun krachten

DALFSEN – Woonzorgcentrum Rosengaerde en Saam Welzijn slaan figuurlijk de handen ineen. De twee Dalfser …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.