Home / / 4 februari Wereldkankerdag: kanker in coronatijd

4 februari Wereldkankerdag: kanker in coronatijd

Het Vechtgenotenhuis in Ommen

OMMEN – Met de lancering van de website wereldkankerdag.nl is officieel het startsein gegeven voor de landelijke campagne van Wereldkankerdag 2021.

Onder het motto Aandacht voor de impact van kanker. Juist nu. wordt extra aandacht voor kanker in coronatijd gevraagd en worden de mogelijkheden voor coronaproof (na)zorg en ondersteuning getoond. Het evenementenoverzicht op deze site is gevuld met een breed aanbod aan online open dagen, webinars en gebaren om mensen met kanker en hun naasten een hart onder de riem te steken. Last-minute evenementen aanmelden is nog steeds mogelijk. Daarnaast delen gasten van inloophuizen, (ex-)patiënten en zorgverleners hun persoonlijke verhaal over kanker in coronatijd op de website. Zo is ook het ervaringsverhaal van één van de Vechtgenotengasten Rina te lezen op vechtgenoten.nl/nieuws.

Het Vechtgenotenhuis is voor veel mensen heel belangrijk en dit kan niet verloren gaan. Met name in deze bijzondere tijd is de behoefte heel groot. Iedereen kan zijn of haar steentje bijdragen, klein of groot.
Ga naar de speciale actiepagina van KWF Huis in Actie acties.kwf.nl/fundraiser/vechtgenotenhuis en doneer een bedrag. Iedere donatie komt voor 100% bij het Vechtgenotenhuis terecht.

www.wereldkankerdag.nl

www.vechtgenoten.nl/nieuws

Lees ook

Danique Noordman speelt de komende drie jaar bij PEC Zwolle

DALFSEN – Voetbalster Danique Noordman (17) uit Dalfsen speelt de komende drie seizoenen voor PEC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.