Home / / 160 gratis cursussen

160 gratis cursussen

OMMEN – Fotograferen, programmeren of de online marketing van je eigen webwinkel professioneel aanpakken? Leden van bibliotheek Salland kunnen nu kiezen uit 160 gratis te volgen online cursussen.

Online leren is in deze tijden hét alternatief voor klassikaal leren. Bovendien is het nu voor veel mensen de ideale tijd om iets nieuws te leren en een nieuwe richting in te slaan. In samenwerking met onder meer de aanbieders GoodHabits en Soofos biedt de bibliotheek verschillende cursussen aan. “Iedereen weet dat je in de bibliotheek terecht kunt om boeken te lezen en lenen”, zegt Annemarie Klöne, die vanuit de bibliotheek Salland cursussen organiseert. “Dat kost je half zoveel als het goedkoopste Netflix-account. Daarnaast staat de bibliotheek voor ‘een leven lang leren en ontwikkelen’, voor iedereen. We bieden cursussen, spreekuren en allerlei vormen van hulp en advies aan. Veel van dat aanbod is voor iedereen beschikbaar, ook als je geen lid bent.” Kijk voor meer informatie op: www.bibliotheeksalland.nl.

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.