Home / / Yves Heskamp beoogde hoofdtrainer van FC Ommen

Yves Heskamp beoogde hoofdtrainer van FC Ommen

NIEUWLEUSEN/OMMEN – Komend seizoen is Yves Heskamp hoofdtrainer bij een voetbalclub in Ommen. Of hij nu de fusieclub Ommen gaat trainen of OZC, dat moet de komende tijd gaan uitwijzen.

Heskamp nu nog bezig aan zijn derde jaar bij zondag-derdeklasser USV Nieuwleusen, maakte in december na drie seizoenen zijn vertrek bekend. Dit had onder meer te maken met de mogelijke fusie van de twee Ommer voetbalclubs en het feit dat hij op zoek was naar een zaterdagclub. Met betrekking tot de voetbalfusie tussen OZC en OVC ’21 is een stuurgroep onder leiding van Jan Smit volop bezig om te kijken naar de kansen en de mogelijkheden. De besturen van beide clubs wilden niet wachten op de uitkomst en gingen vast gezamenlijk op zoek naar een hoofdtrainer. Deze is nu gevonden in Yves Heskamp, oud speler van OZC. Op de website van de voetbalclub is te lezen dat indien de stemming uitwijst dat een fusie niet haalbaar is, Heskamp de nieuwe hoofdtrainer van OZC wordt.

Bertus Heuver, voorzitter OZC en Yves Heskamp

Foto: Henk van Elburg

Lees ook

Nieuwbouw Historisch Museum Ommen in eindfase

OMMEN – Nog even en dan is het Historisch Museum Ommen gereed. Momenteel legt de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.