Home / / Voedselbank Dalfsen/Nieuwleusen dankbaar voor giften

Voedselbank Dalfsen/Nieuwleusen dankbaar voor giften

DALFSEN/NIEUWLEUSEN – De Voedselbank is blij verrast door alle steun de laatste tijd. “We hebben deze steun ook heel hard nodig”, bericht voorzitter Gemma Kok.“Vooral door de snelle groei die we doormaken.

Wij zijn dankbaar voor alle sponsoren/donateurs in deze bijzondere periode van corona. Er zijn veel bedrijven, organisaties en instellingen, kerken, scholen en particulieren van wie wij als Voedselbank steun krijgen. Dit gebeurt in de vorm van het op regelmatige basis doneren van producten tot het incidenteel geven van een financiële bijdrage.”

Dankbaar

Langs deze weg wil het bestuur dan ook haar dank uitspreken aan alle gulle gevers. Kok geeft aan dat zij vaak geen adres of e-mailadres hebben en het daarom soms lastig is om mensen persoonlijk te bedanken. Ze vertelt dat een bijdrage onmisbaar is voor het realiseren van de doelstellingen, te weten: het bestrijden van armoede en de vermindering van voedselverspilling.

Vrijwilligers en giften

“We werken uitsluitend met vrijwilligers en hierdoor hebben we geen personeelskosten. Wel maken we kosten voor de basisvoedselpakketten, om deze te distribueren. Maar ook maken we kosten voor telefoon, energie, verzekering, huisvesting, postzegels, etc. De Voedselbank kunnen we alleen draaiende houden met financiële steun. Het is deze bijdrage die ons doet volharden, om wekelijks een gezond voedselpakket aan te bieden aan al die mensen die dit hard nodig hebben! Zonder giften en vrijwilligers is er geen Voedselbank”, aldus Gemma Kok.

Doneren

Wilt u geld doneren, kijk dan op de site naar de mogelijkheden: www.voedselbankdalfsennieuwleusen.nl. Het IBAN nummer is: NL54 RABO 03 05 38 07 88 t.n.v. Voedselbank Dalfsen/Nieuwleusen. Gemma: “Maakt u geld over, dan vinden wij het fijn als u uw adresgegevens bij de omschrijving vermeld, zodat wij u als gever passend kunnen bedanken. Heeft u houdbare alcoholvrije producten voor de Voedselbank, heel fijn! Neem dan contact op via: voedselbank.dalfsennieuwleusen@gmail.nl.”

Lees ook

Gemeente Dalfsen peilt interesse voor glasvezelaansluiting

DALFSEN – Voor 650 huishoudens in Nieuwleusen komt er alsnog een kans op een glasvezelaansluiting …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.