Home / / Trainersduo bij USV

Trainersduo bij USV

NIEUWLEUSEN – Voetbalvereniging USV uit Nieuwleusen maakte op de online nieuwjaarsreceptie de opvolgers van trainer Yves Heskamp bekend. Heskamp was in Nieuwleusen aan zijn derde jaar bezig en hij tekende een nieuw contract bij OZC in Ommen of eventueel bij de fusie club van OVC’21 en OZC. Deze fusie club is op dit moment nog geen zekerheid. De leden stemmen in februari over het al dan niet samengaan van beide verenigingen. Oud speler van USV Mathijs van Faassen gaat samen met oud trainer Theo van ‘t Zand het eerste team van USV trainen met ingang van het nieuwe voetbalseizoen. Van ’t Zand komt over van de vereniging Wacker.

Lees ook

Ingezonden: De splinter en de balk

REGIO – Orthopedagoog drs. Gerard Bekker is in de pen geklommen naar aanleiding van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.