Home / / Telefonisch spreekuur OV

Telefonisch spreekuur OV

REGIO – Door de aangescherpte maatregelen rondom corona zijn er tijdelijk geen OV-inloopspreekuren. 55-plussers met vragen over reizen met het openbaar vervoer, kunnen momenteel gebruik maken van het telefonisch spreekuur.

Op vragen als: Hoe werkt de 40% korting voor samen reizen, hoe vraag ik een OV-chipkaart aan, of hoe verleng ik mijn abonnement, geven de OV-ambassadeurs antwoord. De ambassadeurs zijn van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur beschikbaar. Het telefoonummer is: 038 – 303 70 10.

www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

Lees ook

(Advertorial) Het is voorjaar bij de Welkoop in Ommen

OMMEN – Sinds de opening van de Welkoop aan de Rotbrink op 4 januari hebben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.