Home / / Starterswoningen Lemelerveld

Starterswoningen Lemelerveld

LEMELERVELD – Begin 2021 start de uitgifte van grond in het plan Nieuwe Landen II in Lemelerveld voor de bouw van starterswoningen (sociale koopwoningen). Dit gebeurt in een zogenaamd Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). CPO betekent dat je samen met een groepje mensen in een vereniging een woonproject realiseert.

Deze manier van bouwen vindt voor het eerst plaats in de gemeente Dalfsen. Daarom houdt de gemeente vooruitlopend op de inschrijving, een digitale informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst word je geïnformeerd over wat CPO precies inhoudt en welke voorwaarden voor deelname van toepassing zijn. De informatiebijeenkomst vindt plaats op woensdag 20 januari 2021 om 19:30 uur.

Meld je aan

Ben je starter en heb je belangstelling voor (eventuele) deelname aan het CPO-traject in Lemelerveld? Meld je dan uiterlijk 18 januari 2021 aan voor de informatiebijeenkomst via wonen@dalfsen.nl. Je ontvangt dan een link waarmee je op 20 januari 2021 kunt inloggen.

Lees ook

(Advertorial) Het is voorjaar bij de Welkoop in Ommen

OMMEN – Sinds de opening van de Welkoop aan de Rotbrink op 4 januari hebben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.