Home / / Rosengaerde overweegt uitbreiding in Oosterdalfsen Zuid

Rosengaerde overweegt uitbreiding in Oosterdalfsen Zuid

DALFSEN – Woonzorgcentrum Rosengaerde heeft plannen om uit te breiden naar Oosterdalfsen Zuid. Rosengaerde denkt momenteel na over uitbreiding van zorg, waarbij de intensieve zorg (bijvoorbeeld voor dementerenden) daar gehuisvest kan worden. De huidige locatie blijft dus gehandhaafd voor reguliere zorg. Het deel van het complex waar nu de intensieve zorg is gehuisvest komt dan beschikbaar voor andere functies. Op dit moment zijn de gesprekken tussen Rosengaerde en de projectontwikkelaar nog gaande en is over de voorwaarden waaronder de verplaatsing mogelijk plaats gaat vinden nog geen overeenstemming. Daarnaast is het bestemmingsplan, welke de mogelijkheid voor de realisatie van een zorgcentrum voor 80 wooneenheden mogelijk moet maken, nog niet vastgesteld door de gemeenteraad. Behandeling in de gemeenteraad van deze planwijziging vindt plaats in februari.

Lees ook

Gemeente Dalfsen peilt interesse voor glasvezelaansluiting

DALFSEN – Voor 650 huishoudens in Nieuwleusen komt er alsnog een kans op een glasvezelaansluiting …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.