Home / Nieuws / De oproep om te relschoppen in Ommen wordt breed gedeeld onder jongeren

De oproep om te relschoppen in Ommen wordt breed gedeeld onder jongeren

OMMEN – Het Vechtdalcollege laat weten dat hen het bericht heeft bereikt dat jongeren via sociale media worden opgeroepen om aankomende zaterdag te komen rellen in het centrum van Ommen.

De oproep om te relschoppen wordt breed gedeeld onder met name VO-scholieren. “Dit zijn onze leerlingen en uw kinderen”, schrijft de heer Cor Vosselman, directeur Vechtdalcollege Ommen/Dedemsvaart in een brief aan ouders en verzorgers van de leerlingen. “We vinden dit een zorgelijke ontwikkeling. Aan vrijheid van meningsuiting hechten we grote waarde, maar we geloven niet dat rellen,  vernielingen en geweld tegen hulpverleners de manier is om een mening te uiten.”

De directeur roept de ouders van de leerlingen op om het met hun kinderen te bespreken en er op te letten dat de jongeren zaterdagavond niet naar het centrum gaan. “Vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid stellen we u hiervan op de hoogte. We vertrouwen erop dat u hierin uw verantwoordelijkheid neemt,” aldus Cor Vosselman.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen helpt Stichting Hand in Hand

NIEUWLEUSEN – Afgelopen zaterdag staken spelers en kaderleden van het 1e elftal, bestuursleden en leden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.