Home / / Patrick Wijsman verlengt contract bij V.V. Hoonhorst

Patrick Wijsman verlengt contract bij V.V. Hoonhorst

HOONHORST – Patrick Wijsman uit Zwolle is ook komend seizoen hoofdtrainer van voetbalvereniging Hoonhorst. Het bestuur en de oefenmeester zijn overeengekomen de verbintenis met een jaar te verlengen. Hiermee gaat Wijsman na de zomer zijn tweede seizoen in als trainer van de eerste selectie van V.V. Hoonhorst. “Het bestuur en de spelersgroep hebben het vertrouwen uitgesproken in de Zwolse oefenmeester. Ook het feit dat Wijsman het prima naar zijn zin heeft, is voldoende aanleiding om met elkaar verder te gaan”, aldus het bestuur.

Patrick Wijsman is ook het komende seizoen trainer bij V.V. Hoonhorst

Lees ook

Nieuwbouw Historisch Museum Ommen in eindfase

OMMEN – Nog even en dan is het Historisch Museum Ommen gereed. Momenteel legt de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.