Home / / Online Training Mentaal Fit

Online Training Mentaal Fit

Een training om meer balans in je leven te ervaren; minder piekeren en meer ontspanning

DALFSEN – Deze (corona) tijd vraagt veel van ons allemaal. De onzekerheid, het vele thuiszitten, minder sociale contacten en activiteiten, zorgen over corona en mensen die ziek zijn (geweest). Het kan moeilijk zijn om in deze tijd de balans te houden. Impluz en de Kern (Dimence Groep) bieden daarom een training aan.

Tijdens de training worden verschillende oefeningen en handvaten aangereikt om (beter) om te gaan met stress en spanning, met negatieve gedachten, met slaapproblemen en u leert een (betere) balans te krijgen tussen draaglast en draagkracht.

Het doel van de training is om de balans in uw leven te (her)vinden. U leert meer grip te krijgen op uw leven en veerkracht te ontwikkelen in de problemen waar u tegenaan loopt. Hierdoor kunt u zich zelfverzekerder en weerbaarder gaan voelen, wat ook een positieve invloed heeft op uw gezondheid.

Wanneer? 2, 9, 16 februari en 2 maart van 19:00 – 21:00 Waar? Thuis achter uw computer. Mentaal Fit is online te volgen via Teams. Mocht dit een drempel zijn om mee te doen of heeft u vragen over Teams?
Schroom niet om contact op te nemen.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomsten voor inwoners uit de gemeente Dalfsen. Opgave is noodzakelijk. Voorafgaand aan de training vindt er een telefonische kennismaking plaats.

Aanmelden of meer informatie

Voor meer informatie, neemt u contact op via info@impluz.nl of telefonisch 0570 – 604 900. Aanmelden kan via de website van Impluz.

www.impluz.nl/cursussen/mentaal-fit/mentaal-fit-voorjaar-2021-dalfsen

Lees ook

Telefonisch spreekuur OV

REGIO – Door de aangescherpte maatregelen rondom corona zijn er tijdelijk geen OV-inloopspreekuren. 55-plussers met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.