Home / / Nieuwjaarsreceptie USV: niet in de kantine, maar voor de buis

Nieuwjaarsreceptie USV: niet in de kantine, maar voor de buis

‘Als we niet fysiek kunnen feesten, dan doen we het anders.’

NIEUWLEUSEN – “Het zal ons niet gebeuren dat we weer een feestje moeten missen,” werd er geroepen bij USV en haar supportersvereniging. Hierom staken ze de koppen bij elkaar. “Als we niet kunnen feesten in de kantine, dan doen we het anders.” En dat hebben ze geweten.

Omdat de traditionele nieuwjaarsreceptie geen doorgang kon vinden op de tweede zaterdag van ieder en dus ook dit nieuwe jaar, kwam geen feest in de kantine. Maar in samenwerking met Power Force Zwolle en Sound Check werd alles uit de kast gehaald om toch een geweldige digitale nieuwjaarsreceptie neer te zetten.
Zo werd er op zaterdag 9 januari voor de buis of de laptop in meer dan 200 huiskamers getoast op het nieuwe jaar. Compleet met bingo, prima muziek, goede presentatie en een speciale app, waarin in zo’n tweeënhalf uur honderden hilarische foto’s en apps voorbij kwamen.

‘Een geweldige combinatie’

Voorzitter Smudde had veel te melden. Hij blikte kort terug op een vervelend 2020, maar hij keek zeker ook hoopvol naar het komende jaar. Een jaar waar USV zich gesteund weet door vele vrijwilligers en sponsoren. Plus Tijs en Wildeboer uit Nieuwleusen verlengden hun hoofsponsorschap met drie jaar. Autobedrijf Jansen uit Balkbrug treedt toe als fantastische sponsor, die zich helemaal op de jeugd gaat richten. De grote verbouwing die gepland stond voor afgelopen jaar kon dan wel niet doorgaan door corona, maar de verbouwing van de kleedkamers ligt, door niet aflatende inzet van de bouwploeg, goed op schema. Smudde baalde er van dat het 70-jarig lidmaatschap van Jan Borgers senior niet gepast gevierd kon worden. Echter hij straalde toen hij bekend maakte dat het eerste nieuwe lid dit jaar al weer is aangemeld: De pas enkele dagen oude Scott Massier. Wie de jeugd heeft, heeft tenslotte de toekomst!
Ook de opvolger van Yves Heskamp werd bekend gemaakt. Of eigenlijk zijn opvolgers: Mathijs van Faassen en Theo van ’t Zand staan volgend jaar klaar om USV 1 te trainen. “Een geweldig mooie combinatie”, aldus Smudde.

Om 18.00 uur was het spektakel voorbij. De reacties waren lovend over zowel het initiatief als de uitvoering: ‘maar volgend jaar toch graag weer in onze kantine’!

Foto: Marcel van Saltbommel

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

REGIO – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.