Home / / Mogelijk hospice in Ommen

Mogelijk hospice in Ommen

OMMEN – In Ommen wordt onderzoek gedaan naar de haalbaarheid van een hospice. Een dergelijke voorziening ontbreekt nog in Ommen, zodat de mensen zijn aangewezen op een hospice in de omgeving. Vanuit een groep verpleegkundigen is een initiatief gestart die breed wordt ondersteund door het gemeentebestuur. “We zetten graag onze schouders er onder om een hospice van de grond te laten komen en te faciliteren”, aldus wethouder Bert Jaspers Faijer. Een hospice biedt de mogelijkheid mensen in de laatste fase van hun leven te laten sterven in een huiselijke sfeer.

Lees ook

Nieuwbouw Historisch Museum Ommen in eindfase

OMMEN – Nog even en dan is het Historisch Museum Ommen gereed. Momenteel legt de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.