Home / / Kelvin Bonhof nieuwe trainer V.V. Lemelerveld

Kelvin Bonhof nieuwe trainer V.V. Lemelerveld

LEMELERVELD – Kelvin Bonhof (32) wordt met ingang van het seizoen 2021/22 de nieuwe trainer van voetbalvereniging Lemelerveld 1.

Kelvin Bonhof volgt Richard Smit op, die vijf jaar aan het roer stond bij het eerste team van Lemelerveld. Aan het einde van dit seizoen verlaat hij de club. De jonge Bonhof afkomstig uit Heino leidde tot op heden het eerste team van S.V. Haarle. Met dit team werd hij in het vorige seizoen vijfde in de vierde klasse G. In de huidige, afgebroken competitie is de ploeg begonnen met vier punten uit vier duels (zevende plaats). Ook is hij trainer/coach van het jongensteam onder 19-1 van d’Olde Veste. In het dagelijks leven is Bonhof werkzaam op basisschool De Wije in Wijhe.

Bonhof hoopt te worden toegelaten voor de cursus UEFA A en is op zoek naar een stageclub. Gedurende een lange periode is hij jeugdtrainer geweest bij V.V. Heino, waarvan de laatste zes jaar van de A1. Daarnaast was hij twee jaar assistent bij het eerste team. Als voetballer doorliep Bonhof in de jeugd alle selectie-elftallen, maar rond de overgang naar de senioren kreeg hij last van fysieke ongemakken. Hij stopte daarom vrij vroeg met selectievoetbal en focuste zich volledig op het trainerschap. Ook deed hij nog een poging bij S.V. Zwolle 1, maar dat heeft niet gebracht waar hij op hoopte. “Nu eerst S.V. Haarle goed afsluiten en dan heb ik erg veel zin om bij V.V. Lemelerveld aan de slag te gaan”, aldus Bonhof.

Lees ook

Ingezonden: De splinter en de balk

REGIO – Orthopedagoog drs. Gerard Bekker is in de pen geklommen naar aanleiding van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.