Home / / Jeugdvoetbaldagen in de voorjaarsvakantie bij S.V. Nieuwleusen

Jeugdvoetbaldagen in de voorjaarsvakantie bij S.V. Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – De jeugdvoetbalopleiding van S.V. Nieuwleusen houdt tijdens de voorjaarsvakantie de jeugdvoetbaldagen. Deze vinden plaats op donderdag 25 en vrijdag 26 februari.

Alle kinderen uit de O7 tot en met de O15 (5 tot en met 15 jaar) kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom. Het is niet noodzakelijk id te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden. Het programma is als volgt:

10.00 uur: aankomst
10.15 uur: inleiding
10.45 uur: training
12.45 uur: pauze + quiz
13.45 uur: wedstrijden
De dagen worden afgesloten om 16.15 uur.

De specifieke trainingen worden verzorgd door professionele trainers. En alle technische vaardigheden worden aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing neemt de balvaardigheid en het zelfvertrouwen sterk toe.

Wiel Coerver methode

Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt, heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

Kosten

De kosten voor dit voetbalfeest bedragen 65 euro. Hiervoor biedt jeugdvoetbalopleiding: een uitgebalanceerd trainingsprogramma gericht op alle facetten van het voetbal. Drinken voor alle deelnemers gedurende de activiteiten, een aandenken voor iedereen en prijzen voor de winnaars

Inschrijven

Inschrijven voor deze jeugdvoetbaldagen kan op de website: www.jeugdvoetbaldagen.com. Belangstellenden die graag bij vrienden of vriendinnen in een groep willen komen, kunnen dit aangeven.

Lees ook

Nieuwbouw Historisch Museum Ommen in eindfase

OMMEN – Nog even en dan is het Historisch Museum Ommen gereed. Momenteel legt de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.