Home / / Het gouden paar: Harm en Jannie ter Bekke

Het gouden paar: Harm en Jannie ter Bekke

BEERZERVELD – Op woensdag 23 december waren Harm en Jannie ter Bekke 50 jaar getrouwd. Alle voorbereidingen waren getroffen om er een prachtig feest van te maken. Uitnodigingen lagen klaar en een zaaltje was al gereserveerd. Helaas moest alles worden afgeblazen in verband met corona.

Toch is er nog van alles gedaan om Harm en Jannie het trouwgevoel te geven. Zo werd in de Liezenstraat 9 te Beerzerveld – waar het bruidspaar woont – door de kinderen, kleinkinderen en buren voor gezorgd dat er een ereboog, tekstborden, poppen en vlaggen de oprit sierden. Tevens ontving het bruidspaar veel kaarten en telefoontjes. Het weer van deze woensdag was iets anders dan toen ze trouwden. Toen was het van 23 op 24 december ruim onder nul: -18 tot -20 graden en viel er sneeuw. Wel wat anders dan de regen en de +8 graden van nu.

Harm en Jannie leerden elkaar kennen via de ring kring jongerenvereniging in Ommen. Hier sloeg de liefdesvlam over en deze brandt nog steeds na 50 jaar getrouwd te zijn. Jannie houdt zich vandaag de dag veel bezig met kaarten maken in allerlei vormen en ze schildert graag. Terwijl Harm zijn bezigheden op de voetbal heeft in de onderhoudsploeg, zijn stem luid laat horen bij de zang, zich bezighoudt met de ouderensoos, les geeft op het ROC in Hardenberg en de mensen vervoerd met de buurtbus. Ze zijn beide dus lekker bezig.
Burgemeester Hans Vroomen van de Gemeente Ommen kwam het echtpaar feliciteren, op gepaste afstand, en overhandigde het bruidspaar een presentje namens de Gemeente Ommen.Het werd voor het Gouden Paar toch nog een dag om niet meer te vergeten.

Lees ook

Collecte Amnesty International volledig online

14 t/m 20 maart 2021 DALFSEN – Gelijke rechten voor mannen en vrouwen, trouwen met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.