Home / / Gratis online workshop Energieneutraal Verbouwen

Gratis online workshop Energieneutraal Verbouwen

Wonen in een geïsoleerd en energiezuinig huis?

REGIO – Weten hoe u uw woning kunt isoleren, uw eigen energie op kan wekken en uw woning energieneutraal kunt verbouwen? Laat u zich dan inspireren tijdens de gratis online workshop Energieneutraal Verbouwen.

Tijdens de workshop vertelt een energieneutraalcoach over verschillende maatregelen, de kosten en financieringsmogelijkheden. U kunt de workshop eenvoudig volgen op uw computer, tablet of telefoon. Via de chatfunctie kunt u vragen stellen. Ook kunt u zich na afloop opgeven voor vervolgactiviteiten van het project zoals een interactieve vervolgworkshop op 4 maart. Meedoen aan de workshop is kosteloos en vrijblijvend.

Doe mee aan de workshop op donderdag 21 januari of donderdag 4 februari van 20.00 tot 21.00 uur. Aanmelden kan via: www.duurzaambouwloket.nl/env. Deelnemers van deze online workshop gaven de workshop een 8 en noemden het leerzaam, verhelderend en duidelijk gepresenteerd.

Energieneutraal

Het project Energieneutraal Verbouwen is opgezet door de gemeenten in Noord-West-Overijssel. Het project biedt ondersteuning aan huiseigenaren, waarmee het energieneutraal verbouwen van uw huis een stuk eenvoudiger wordt.

Lees ook

Gemeente Dalfsen peilt interesse voor glasvezelaansluiting

DALFSEN – Voor 650 huishoudens in Nieuwleusen komt er alsnog een kans op een glasvezelaansluiting …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.