Home / / Elsevier kroont Agnieten College wederom tot ‘superschool’

Elsevier kroont Agnieten College wederom tot ‘superschool’

NIEUWLEUSEN – Volgens het jaarlijks onderzoek van Elsevier Weekblad (EW) hoort het Agnieten College Nieuwleusen voor de derde keer op rij met haar Vmbo-TL afdeling bij de beste scholen van Nederland en mag het zich weer ‘Superschool‘ noemen.
Op basis van de onderwijsresultaten (minste zittenblijvers en hoogste examencijfers) geeft het weekblad scholen jaarlijks per afdeling (Vmbo/Havo/VWO, inclusief gymnasium) het predicaat onvoldoende, voldoende, goed of superschool. Totaal zijn 2.447 scholen door EW beoordeeld, waarvan het Agnieten College bij de 48 beste van Nederland hoort.

Foto: Marcel van Saltbommel

Lees ook

Danique Noordman speelt de komende drie jaar bij PEC Zwolle

DALFSEN – Voetbalster Danique Noordman (17) uit Dalfsen speelt de komende drie seizoenen voor PEC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.