Home / / Dorcas kledinginzameling Ommen stopt

Dorcas kledinginzameling Ommen stopt

OMMEN – Dorcas Werkgroep Ommen/Lemele is gestopt. Dit heeft tot gevolg dat er geen maandelijkse kledinginzameling meer zal plaatsvinden aan de van Ruisdaelstraat. Ook zal de Voedselactie niet meer plaatsvinden. Het bij velen bekende banknummer voor giften voor Dorcas zal ook opgeheven worden. Mensen die de stichting willen blijven steunen, kunnen dit doen via het via het algemene banknummer nl: NL04 RABO 0106 250000 t.n.v. Stichting Dorcas AID International. De werkgroep wil iedereen bedanken voor de steun door de jaren heen.

Lees ook

Raad & Recht biedt gratis hulp bij jaarlijkse belastingaangifte

(Advertorial) OMMEN – Het Belastingteam van Raad en Recht biedt ook dit jaar weer gratis …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.