Home / / Dichtmiddag op VechtdalLeeft TV

Dichtmiddag op VechtdalLeeft TV

REGIO – Donderdag 28 januari begint de week van de poëzie in Nederland en Vlaams België. Traditiegetrouw verzorgt de stadsdichter van Ommen, Viviane Rose, jaarlijks een dichtmiddag in de Herberg in Ommen. Deze traditie wordt dit jaar onderbroken vanwege de maatregelen rondom de heersende pandemie. Viviane Rose, Hans van Lingen van de Herberg en VechtdalLeeft TV zorgen daarom voor een dichtmiddag die gewoon thuis vanuit de stoel kan worden bekeken. Vanaf 28 januari is de dichtmiddag in zijn geheel te zien op VechtdalLeeft TV. Op elk oneven uur komen de gevarieerde gedichten van een viertal dichters uit de regio voorbij. Deze uitzending wordt in ieder geval tot en met 31 januari herhaald.
VechtdalLeeft TV is te ontvangen via Ziggo kanaal 43, Solcon 809, KPN en Telfort 1413, Caiway glasvezel kanaal 67 en plinq kanaal 13. Ook via www.vechtdalleeft.nl en social media @vechtdalleeft kan er gekeken worden naar deze reportage.

Lees ook

Ingezonden: De splinter en de balk

REGIO – Orthopedagoog drs. Gerard Bekker is in de pen geklommen naar aanleiding van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.