Home / / Corona en rouwverwerking

Corona en rouwverwerking

Online activiteit vanuit het Infopunt op dinsdag 2 februari (20.00 tot 21.30 uur)

REGIO – Hoe neem je afscheid van een overleden dierbare tijdens de pandemie? Is rouwen tijdens een pandemie anders? Waar vind je hulp bij het rouwproces tijdens de pandemie?

Deze vragen worden behandeld tijdens de online lezing van bijzonder hoogleraar en klinisch psycholoog Jos de Keijser (Rijksuniversiteit Groningen) en dr. Lonneke Lenferink (Rijksuniversiteit Groningen en Universiteit Utrecht).
Samen doen zij wetenschappelijk onderzoek naar rouw na uitzonderlijke verliessituaties, bijvoorbeeld bij nabestaanden van de MH17 vliegramp en na een overlijden door een verkeersongeval. Op dit moment bestuderen zij ook de effecten van een online rouwbehandeling voor mensen die een dierbare zijn verloren tijdens de pandemie. Tijdens de lezing zullen zij kort ingaan op dit onderzoek. Voor meer informatie, zie www.rouwencorona.nl
Aanmelden voor de lezing kan door een gratis ticket te bestellen. Na aanmelding ontving je van te voren een link in je mailbox om deel te nemen. Aanmeldlink: www.bibliotheekzwartewaterland.nl/agenda/165-corona-en-rouwverwerking/individual-registration

Deze lezing wordt georganiseerd door Bibliotheek Zwartewaterland.

Lees ook

Consultatie verkeersstructuur Ommen half maart van start

OMMEN – De komende jaren wordt de verkeersstructuur in en rond het centrum van Ommen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.