Home / / Bos Bedden in Nieuwleusen gaat On Tour!

Bos Bedden in Nieuwleusen gaat On Tour!

(Advertorial)

Matras- en boxspringservice bij u aan huis

NIEUWLEUSEN – Vanaf maandag 18 januari gaat Bos Bedden On Tour! “Nu de klant niet bij ons mag komen, gaan wij naar de klanten toe”, vertelt Rutger Veerman, eigenaar van Bos Bedden.

“We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid: we hebben een compleet draaiboek opgesteld en hoogwaardige maatregelen getroffen. Zo kunnen we onze klanten toch van dienst zijn. We kunnen mensen die geen goede nachtrust hebben om welke reden dan ook, nu niet slecht laten slapen. Passief afwachten zit overigens ook niet in mijn DNA”, aldus Rutger.
Hij voorziet ook een groot probleem op het moment dat de winkels weer open mogen. “Door de drukte die dan verwacht wordt, zal het een uitdaging zijn om iedereen die nu niet goed slaapt, dan te helpen. “We ondernemen daarom alvast actie zodat straks niet alles ophoopt. Daarnaast willen wij graag van dienst bij het vinden van een nieuwe boxspring en/of een nieuw matras.

Voor onze boxspringservice aan huis hebben we een eenvoudig stappenplan

Stap 1: Maak uw keuze op www.bosbedden.nl.
Stap 2: Bel met één van onze collega`s
Stap 3: Wij komen snel bij u langs met uw gekozen boxspring!

Voor de matrasservice aan huis

Stap 1: Bel met een van onze collega’s
Stap 2: wij komen met de voor u geselecteerde matrassen naar u toe!

Tijdens het bellen met één van onze collega’s worden er een aantal vragen gesteld om u een zo goed mogelijk advies te geven. Door gerichte vragen over slaapwensen/houding en postuur maken wij een selectie en komen wij met geschikte producten naar u toe. In ons huiselijk ingerichte bakwagen plaatsen wij de boxspring en/of matrassen. Vervolgens rijden we naar u toe zodat u kunt proefliggen.

Bel en wij komen graag langs!”

Lees ook

Gemeente Dalfsen peilt interesse voor glasvezelaansluiting

DALFSEN – Voor 650 huishoudens in Nieuwleusen komt er alsnog een kans op een glasvezelaansluiting …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.