Home / / Bedrijventoernooi S.V. Vechtdal gaat niet door

Bedrijventoernooi S.V. Vechtdal gaat niet door

DALFSEN – De toernooicommissie van de regionale Schietsport Vereniging, waar zowel met lucht – als met vuurwapens wordt geschoten, heeft haar jaarlijkse bedrijventoernooi afgelast. “Het coronavirus heeft de wereld in haar greep. Dagelijks worden we geconfronteerd met de gevolgen hiervan. De lockdown treft ons allen, zo ook de sportverenigingen, met als gevolg dat het bedrijventoernooi 2021 geen doorgang kan vinden. Hopelijk mogen wij volgend jaar weer op een grote deelname rekenen”, aldus de toernooicommissie.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

REGIO – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.