Home / / Baalderborg Groep en Taxi Witteveen dichtbij akkoord cliëntenvervoer

Baalderborg Groep en Taxi Witteveen dichtbij akkoord cliëntenvervoer

REGIO – De Baalderborg Groep en taxi Witteveen zijn voornemens om een overeenkomst te sluiten voor het taxivervoer. Het gaat om het dagelijkse vervoer van zo’n 350 cliënten naar de dagbestedingslocaties, gehandicapten- en ouderenzorgwoonlocaties en orthopedagogisch dagcentrum De Elzenhoek.

Het is gebruikelijk dat zorgaanbieders eenmaal per drie jaar het vervoer opnieuw aanbesteden bij taxivervoerders. Gezien de aard van het specialistische vervoer komt een aantal grote aanbieders daarvoor in aanmerking. Tijdens de onderhandelingen worden de beschikbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid van het taxivervoer afgezet tegen de kostprijs.

Jarenlange ervaring

Taxi Witteveen kwam tijdens deze aanbesteding als beste uit de bus. Het bedrijf heeft – ook in deze regio – een jarenlange ervaring met speciaal vervoer en beschikt over een aantal kwaliteitscertificaten. Daarnaast zijn ze in staat voor de cliënten een efficiënte routeplanning vorm te geven. Op voorspraak van Witteveen zelf, zijn er inmiddels afspraken gemaakt over een scholing van chauffeurs in de omgang met de cliëntdoelgroepen.

Samenwerking

Als de partijen werkelijk tot een overkomst komen, dan gaat deze op 1 juni 2021 in en geldt er wederom een looptijd van drie jaren. In Rijssen is het vervoer tot dusver altijd verzorgd door taxi Pas. Met Taxi Pas en Witteveen zijn er gesprekken over hoe dit op een goede manier vormgegeven kan worden. Veel dank gaat uit naar Taxibedrijf Sickman – sinds 2019 onderdeel van TCR – voor het gestelde vertrouwen en de jarenlange prettige samenwerking.

Lees ook

Gemeente Dalfsen peilt interesse voor glasvezelaansluiting

DALFSEN – Voor 650 huishoudens in Nieuwleusen komt er alsnog een kans op een glasvezelaansluiting …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.