Home / / 500 euro voor Voedselbank Ommen-Hardenberg

500 euro voor Voedselbank Ommen-Hardenberg

OMMEN – ZakenNet Ommen heeft een bedrag van 500 euro aangeboden aan de Voedselbank Ommen-Hardenberg. De cheque werd op maandag 28 december overhandigd aan Roos ter Beek. Zij houdt zich voornamelijk bezig met marketing en communicatie bij de voedselbank.

Elk jaar ondersteunt ZakenNet Ommen een goed doel. Dit jaar is gekozen voor de voedselbank, omdat steeds meer mensen aangewezen zijn op deze dienstverlening. De leden waren het er unaniem over eens dat juist deze organisatie wel wat extra steun kon gebruiken. Door de coronacrisis was het wat lastig om een datum te vinden voor het overhandigen van de cheque. De lockdownregels maakten het plannen van een afspraak lastig, maar het kon op de valreep toch nog plaatsvinden in het bijzondere jaar 2020.

ZakenNet Ommen is een zakelijke netwerkorganisatie met enthousiaste ondernemers die wekelijks op donderdagochtend bij elkaar komen om elkaar beter te leren kennen. Op basis van vertrouwen genereren de ondernemers omzet voor elkaar, door elkaar aan te bevelen bij contacten uit hun eigen netwerk. Tijdens de lockdowns van 2020 werd er elke donderdag online met elkaar gesproken zodat de leden elkaar ook in deze zware periode konden blijven steunen.

Lees ook

(Advertorial) Het is voorjaar bij de Welkoop in Ommen

OMMEN – Sinds de opening van de Welkoop aan de Rotbrink op 4 januari hebben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.