Home / / 500 euro voor Voedselbank dankzij prijswinnaar en Supportersvereniging USV

500 euro voor Voedselbank dankzij prijswinnaar en Supportersvereniging USV

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 9 januari hield USV een digitale nieuwjaarsreceptie. Supportersvereniging USV georganiseerde een muziekbingo, waarbij mooie prijzen te winnen waren. De hoofdprijs betrof 1 minuut gratis winkelen bij Supermarkt Plus. Klaas Kreule was de winnaar van deze prijs, hij besloot deze prijs ter beschikking te stellen aan de Voedselbank Dalfsen/Nieuwleusen. De Supportersvereniging USV vond dit een dermate mooi en royaal gebaar dat spontaan besloten werd het hiermee gemoeid gaande bedrag te verdubbelen. En zo gebeurde het dat de Voedselbank op zaterdag 23 januari een bedrag van 500 euro in ontvangst kon nemen van Klaas (alias Appie) Kreule en de Supportersvereniging USV. Dit bedrag is te besteden bij Plus Supermarkt. Eigenaar van Plus Supermarkt, Luuk Tijs, stelt de gewenste artikelen ook nog een tegen gereduceerde prijs beschikbaar.

Foto: Marcel van Saltbommel.

Op de foto, staand v.l.n.r.: Winnaar van de Muziekbingo Klaas Kreule, Gerrie van Lenthe van de Voedselbank en eigenaar Luuk Tijs van Plus Supermarkt. Op de voorgrond v.l.n.r.: Aalt de Weerd en Gerjan Kappert van de Supportersvereniging USV

Lees ook

Raad & Recht biedt gratis hulp bij jaarlijkse belastingaangifte

(Advertorial) OMMEN – Het Belastingteam van Raad en Recht biedt ook dit jaar weer gratis …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.