Home / / 2021 – Met afstand jouw beste Ommer Bissingh!

2021 – Met afstand jouw beste Ommer Bissingh!

OMMEN – Na de algehele afgelasting van de Ommer Bissingh staat het bestuur ook dit jaar voor een grote uitdaging. Corona is nog lang niet verslagen en het lijkt erop dat ook de Ommer Bissingh van komende zomer niet zonder verschillende maatregelen en beperkingen gehouden kan worden.

“Wat kun je nog organiseren als je anderhalve meter afstand moet houden”, zegt Ronald Bakker, bestuurslid van de Ommer Bissingh. “We doen daarom graag een beroep op de inwoners en op de bezoekers van Ommen. Want nog een zomer zonder Ommer Bissingh kunnen we ons namelijk nog niet zo goed voorstellen.”

Oproep

Heb jij leuke ideeën over wat je zou willen zien, doen en of horen op één van de Ommer Bissinghdagen? Geef dan jouw idee door via: info@ommerbissingh.nl. Het bestuur is op zoek naar originele evenementen, die bij voorkeur in het centrum kunnen worden gehouden. Daarbij moet ook rekening worden gehouden met de uitstalling van winkels en met de terrassen van de horeca. Het bestuur van de Ommer Bissingh is ervan overtuigd dat zij samen met inwoners en bezoekers, de met afstand beste Ommer Bissingh ooit kan beleven! “En ja, je krijgt als bedenker van het evenement een prominente plek op ‘jouw’ evenement”, zegt Ronald. “We zien jullie reacties graag zo snel mogelijk tegemoet. Er is namelijk nogal wat voorbereiding nodig, voordat we in juli van start kunnen gaan.”

Foto: archief

Lees ook

Raad & Recht biedt gratis hulp bij jaarlijkse belastingaangifte

(Advertorial) OMMEN – Het Belastingteam van Raad en Recht biedt ook dit jaar weer gratis …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.