Home / / Zoekplaatje

Zoekplaatje

Onder andere afkomstig uit de collectie van van Albert Bouwe van der Meulen hebben we een serie klassenfoto’s van de Mulo in Ommen gepubliceerd op OudOmmen.nl. Zoekplaatjes (o.a. in het Ommer Nieuws) hebben al veel namen opgeleverd. De komende periode willen we proberen alsnog de laatste namen boven water te krijgen. Dit is de tweede foto uit deze serie en van deze foto zijn er nog geen namen bij ons bekend. Achter op de foto staat ‘v.d. Meulen’ wat (samen met ca. 50 andere klassenfoto’s) verwijst naar Albert Bouwe van der Meulen, hoofd van de school aan het Vrijthof. Het archiefnummer is GK0044, wie helpt ons aan namen? De zoekplaatjes zijn eenvoudig terug te vinden via de linker zijbalk op de website OudOmmen.nl. Het album met klassenfoto’s van de Mulo aan het Vrijhof in Ommen is rechtstreeks toegankelijk via de url ‘qr.oudommen.nl/mulo-vrijthof’.

Op de eerste foto uit deze serie, waarschijnlijk gemaakt tijdens een schoolreisje, met achterop de kaart vermelding van ‘1942’; ‘4e Klas’ en ‘Wanneperveen’, hebben we nog geen reactie gehad. Op de foto staan Geesje Wagenaar, Annie Bolmer, Annie Peeters, Dirk Tol, Mini Paping, Bob Postma en Bertus Hurink, maar van één persoon (nummer 5) is echter de naam nog niet bekend. Deze foto is gepubliceerd in het Ommer Nieuws op 11 november 2020 en heeft archiefnummer GK0129.

Reacties op de zoekplaatjes graag, met vermelding van archiefnummer (GK0044 of GK0129), verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl, of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl (of versturen naar): Rembrandtstraat 33 (7731SE) in Ommen.

Het zoekplaatje wordt mede mogelijk gemaakt door: Taxi Steen, een familiebedrijf dat kwaliteit en persoonlijke benadering van de passagier hoog in het vaandel heeft staan.

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Hebt u dat ook, dat bultjes of onregelmatigheden in of op je huid direct kwaadaardige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.