Home / / Warm de winter in…….

Warm de winter in…….

Deze boodschap staat op de uitnodiging van de pop-up-store Kledingbank Ommen.

OMMEN – Van maandag 14 december tot en met vrijdag 18 december 2020 is het op afspraak mogelijk een bezoekje te brengen aan deze pop-up-store. De initiatiefneemsters van de Kledingbank in Ommen willen met deze uitnodiging de doelgroep alvast laten ‘warmlopen’ voor hun initiatief.

Het is de bedoeling een kledingbank voor minima van de grond te krijgen. Een permante geschikte ruimte voor opslag en uitgifte van kleding, schoeisel en dergelijke is er (nog) niet. Er is al behoorlijk wat kleding ingezameld en daarom willen de initiatiefneemsters, de doelgroep de kans bieden in een provisorisch opgezette pop-up enkele winterse kledingstukken uit te komen zoeken. In de loop van 2021 is het de bedoeling de plannen verder uit te werken in overleg met onder andere de gemeente Ommen en bestuur Voedselbank Ommen-Hardenberg. Neem voor een afspraak contact op met: KledingbankOmmen@gmail.com

Lees ook

Schoenenhuis Jan Pas is jarig en trakteert!

(Advertorial) DEN HAM – Schoenenhuis Jan Pas, een begrip in de regio, bestaat dit jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.