Home / / Waardevolle samenwerking tussen sportvereniging en onderwijs

Waardevolle samenwerking tussen sportvereniging en onderwijs

Sinterklaas weet JCO prima te vinden

OMMEN – Een ‘live’ bezoek brengen aan de Jeugd Combinatie Ommen (JCO) was voor Sinterklaas dit jaar helaas niet mogelijk. Maar de Sint zou de goedheiligman niet zijn, als hij hier geen alternatief voor had bedacht.

In een grote tent bij de voetbalvereniging, mochten daarom de kabouters, mini’s en spelers van onder de 8 jaar hun schoen zetten van de oude baas. Hier werd goed gebruik van gemaakt en naast de welbekende schoen, stonden er ook laarzen en klompen. Alles in de hoop dat er op woensdag 2 december na de training, iets moois en wellicht iets lekkers in terug te vinden was. Uiteraard was dit het geval en mochten de kinderen genieten van een zakje pepernoten en een kleine softe voetbal.

Bijzonder aan dit project is de samenwerking met de opleiding Dienstverlening van het Vechtdal College Ommen. Hier zijn de cadeautjes ingepakt, voorzien van een mooi gedichtje, maar de leerlingen hebben ook de versiering gemaakt, zodat de tent er fleurig en in ‘Sinterklaas Style’ uitzag. Een mooie en waardevolle maatschappelijke samenwerking tussen het onderwijs en een sportvereniging, die volgens JCO hopelijk een vervolg krijgt.

Lees ook

Vaccinatielocaties geopend voor registraties in gele boekje

REGIO – Meer dan 1.500 mensen hebben vorige week in regio IJsselland alsnog een registratie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.