Home / / Veel aanmeldingen zorgopleiding

Veel aanmeldingen zorgopleiding

OMMEN – De Baalderborg Groep blijkt niet alleen in trek als werkgever, maar ook als opleider. Op de vacature voor leerwerkplekken meldden zich maar liefst 199 kandidaten. De zorgaanbieder uit Hardenberg maakt de komende week een selectie. In februari start een aantal studenten met een zorgopleiding op niveau 2 t/m 4; een aantal anderen is al gestart.

Om het vak goed in de vingers te krijgen, werken de studenten gemiddeld drie dagen per week op één van de vele locaties waar cliënten met een verstandelijke beperking wonen. Daarnaast volgen zij één dag per week theorie bij een onderwijsinstelling in de regio. De Baalderborg Groep betaalt de opleidingskosten en de studenten krijgen direct een leerlingensalaris.

De opleiding duurt gemiddeld twee jaar en bij gebleken geschiktheid is er grote kans op een baan. De Baalderborg Groep werkt voor dit traject samen met het Alfa College en de ROC’s in deze regio. In het voorjaar van 2021 vindt er opnieuw een werving van kandidaten plaats voor de opleiding die in september start.

Lees ook

Schoenenhuis Jan Pas is jarig en trakteert!

(Advertorial) DEN HAM – Schoenenhuis Jan Pas, een begrip in de regio, bestaat dit jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.