Home / / Uitreiking eerste exemplaar Rondom Dalfsen 100

Uitreiking eerste exemplaar Rondom Dalfsen 100

DALFSEN – Afgelopen vrijdag 11 december werd het eerste exemplaar van de honderdste editie van Rondom Dalfsen, het blad van de Historische Kring Dalfsen (HKD), door voorzitter Jan Sibelt uitgereikt aan de
twee ereleden van de HKD: Ab Goutbeek en Hans de Boer.

Het nummer is in zijn geheel gewijd aan bijzondere en markante mensen uit Dalfsen, Lemelerveld, Hoonhorst en Oudleusen, met een inleidend artikel door burgemeester Erica van Lente. Elders in deze krant is in de column van de Historische Kring Dalfsen reeds te lezen over de inhoud van het magazine. Leden krijgen het blad in de bus, losse nummers zijn verkrijgbaar bij de boekhandels in Dalfsen, bij Wennemars in Oudleusen en bij Blitsspul in Lemelerveld.

Lees ook

Het Boek van de Week

Het is vijftig jaar geleden dat de eerste Pluk verscheen. Aanvankelijk als feuilleton in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.