Home / / Toneelclub Vinkenbuurt houdt noodgedwongen sabbatical

Toneelclub Vinkenbuurt houdt noodgedwongen sabbatical

VINKENBUURT – Het zal niemand verbazen dat er begin volgend jaar geen toneeluitvoeringen zijn in het Buurthuis Vinkenbuurt. Traditioneel voert de club met enthousiaste en getalenteerde buurtbewoners in januari en februari voor een uitpuilend buurthuis een prachtig toneelstuk op.

Vanwege de beperkingen ten gevolge van corona is dat dit jaar echter niet mogelijk en is het Buurthuis Vinkenbuurt geheel gesloten. In september jongstleden heeft de toneelclub nog wel even getwijfeld; wellicht zouden de omstandigheden het begin volgend jaar – misschien beperkt – toch weer toelaten, maar ook het repeteren zou al moeilijk worden. Dus werd vroegtijdig besloten, dat ze dan maar een jaartje over moesten slaan. Met pijn in het hart, zo vertelt een van de zeer ervaren spelers. “We staan al 41 jaar achtereen op de planken en hebben nog geen jaar verstek laten gaan. Ook bij ziekte of andere problemen werd er altijd dusdanig geïmproviseerd dat de voorstelling door kon gaan.” De toneelclub hoopt in 2022 met vernieuwde energie weer de sterren van de hemel te spelen.

Lees ook

DLTC legt de laatste hand aan groenste sportclub van Overijssel

DALFSEN – Tennisclub DLTC in Dalfsen werd vorig jaar juli uitgeroepen tot groenste sportclub van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.