Home / / TCO reikt vrijwilligerspluim uit

TCO reikt vrijwilligerspluim uit

OMMEN – Elke club of vereniging heeft ze en dat is maar goed ook. Zonder deze mensen gebeurt er helemaal niets. Het gaat hier over vrijwilligers van de club. Bij TCO zeggen ze: De club dat ben jij, TCO maken we samen.

Toch zijn er van die vrijwilligers die eruit springen door hun prestaties en inzet. Aan TCO-leden werd gevraagd om te stemmen op hun favoriete vrijwilliger. Bijna een kwart van de leden heeft een stem uitgebracht en Peter van de Kooij kwam als winnaar uit de bus. Peter is een bijzonder lid van TCO, al was het alleen al om zijn respectabele leeftijd van 81 jaar. Totdat corona de boel stevig kwam verpesten in de wereld, was Peter vaak op de tennisbaan te vinden. De senioren-toss leidde hij met vaste hand.

Gloeiwijn

Zoals altijd staat er achter elke belangrijke man een sterke vrouw. In dit geval is dat zijn vrouw Ineke. Samen met haar tekent hij al jaren voor de organisatie van het oliebollentoernooi en het soeptoernooi. Ineke zorgt dan voor de catering met uitzondering van de glühwein, die Peter op z’n Haags ‘gloeiwijn’ noemt. Het geheime recept geeft hij na al die jaren nog steeds niet prijs. Maar lekker is hij wel. Tot slot en niet minder belangrijk: Peter is ook nog bestuurslid van TCO. In de bestuursvergaderingen houdt hij de belangen van de senioren scherp in de gaten als deze ter tafel komen. Kortom een tennislid die het verdient om in het zonnetje te worden gezet. Met plezier heeft voorzitter Richard Smits de vrijwilligerspluim aan Peter overhandigd. Deze pluim is gemaakt door Thea Dijkema, trouw TCO lid en keramiste.

Lees ook

(Advertorial) Het is voorjaar bij de Welkoop in Ommen

OMMEN – Sinds de opening van de Welkoop aan de Rotbrink op 4 januari hebben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.