Home / / Rollatorwandelen in Nieuwleusen

Rollatorwandelen in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – In 2021 start Saam Welzijn weer met een aantal activiteiten, die corona-proof zijn. Zo staat er op dinsdagmiddag 5 januari een rollatorwandeling op het programma. Aanvang is 13.30 uur bij De Olmen.

Deze wandeling is bedoeld voor mensen die beter mobiel zijn met behulp van een rollator. De afstand van de wandeling wordt ter plekke bepaald door de aanwezige vrijwilligers en deelnemers. Na afloop kan er nog een kopje koffie of thee worden genuttigd en is er de mogelijkheid om even na te praten.

De wandelingen worden eens in de veertien dagen, op de dinsdagmiddag gehouden. Deelname is gratis, de consumptie na afloop is wel voor eigen rekening. Aanmelden voor de rollatorwandeling is gewenst en kan via info@saamwelzijn.nl of via tel. 0529- 793012.

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Hebt u dat ook, dat bultjes of onregelmatigheden in of op je huid direct kwaadaardige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.